SeksCoaching voor stellen

In 5maanden samen in verbinding genieten

Herkenbaar?

"We zijn echt fantastisch samen, maar als we intiem worden dan blokkeer ik. Ik ga op slot en weet niet hoe ik het om moet draaien. We worden er allebei heel verdrietig van, maar op deze manier zijn we gewoon vrienden en dat willen we niet."


"Het voelt alsof een deel van mij niet geleefd wordt. Alle moedige pogingen ten spijt; het blijft een gevoelig en lastig onderwerp waar we allebei in vast zitten."


"Ons seksleven was vroeger voor ons allebei wel prima. Maar het wordt van kwaad tot erger. Het wordt steeds lastiger om te beginnen... en gaan het nu liever uit de weg. Ik wil het wel omkeren, maar weet niet hoe!"


"Ik weet wel waar ik naar toe zou willen met onze intieme relatie. Dat is veel meer in intieme verbinding zijn, in en buiten het bed. Maar hoe we daar gaan komen, geen idee..."


Je vond dat jullie het zelf wel moesten kunnen oplossen, maar inmiddels hebben jullie van alles geprobeerd en nu voel je je radeloos en lijkt passie- en liefdevolle seks verder weg dan ooit.

Jij wilt:

 • Een diepe en emotionele seksuele verbinding ervaren met je partner
 • Je bevrijden van weerstand en vervelende patronen
 • Jouw seksualiteit ontdekken en durven uitleven
 • Je vrij voelen en voluit in overgave kunnen genieten van seks 

Maar jij:


 1. Twijfelt of het gevoel en de zin misschien wel weg is; bang dat 'dit' het misschien wel gewoon is; 
 2. Word verdrietig bij de gedachte dat het aan jullie combinatie samen ligt;
 3. Mist de verbinding, echt contact en zorgeloos genieten samen;
 4. Schiet in je hoofd, middenin een vrijpartij... en eigenlijk al daarvoor. Je voelt je op slot en geblokkeerd.
  Soms laat je lichaam het afweten. Seks voelt als moeten, als gedoe en falen.
 5. Vond dat jullie het zelf wel moesten kunnen oplossen, maar inmiddels hebben jullie al jaren van alles geprobeerd en lijkt passie- en liefdevolle seks verder weg dan ooit. 


"Intimiteit is nu een feestje.
We hebben 15 jaar vrijen in te halen!
Het feit dat we nu ZO fijn vrijen en zo verbonden zijn heeft z'n uitwerking op alles, ik geniet veel meer."
(~Crista)

Free & Connected TransformatieTraject

Dit is een volledig persoonlijk afgestemd 1 op 2 coachingtraject voor stellen.
Het traject wordt gevormd door de combinatie van 3 elementen: fysiek live, live online sessies en een online academy.

Dit is de perfecte mix voor de snelste en duurzaamste transformatie naar samen zin, plezier en verbinding ervaren. Die volmondige JA voelen!  

1. Een 1:2 privé livedag op lokatie:

Doordat we de hele dag samen zijn kunnen we in korte tijd, in opeenvolgende processen, ook echt doorpakken. Helderheid en verbinding creëren, duiken tot de kern van jullie patronen en tussendoor alles even laten bezinken tijdens een heerlijke lunch en/of wandeling door het omringende natuurgebied.


2. Aansluitend live 1:2 online coaching sessies in de maanden daarna:

De basis is gelegd tijdens de livedag en nu is het tijd om hier op verder te bouwen in het 'echte leven'. Verdiepen van wat er bloot is gelegd, jullie verhaal over seks definitief veranderen, verankeren, oefenen en vernieuwen. Niet in een gat vallen, maar juist doorbouwen op alles wat er is aangeraakt. 


3. Online Academy met  video's en audio-opnamen:

Naar aanleiding van wat er in de livedag en in de coachingsessies is onthuld en ontstaan, geef ik jullie Homeplay-oefeningen en theorie, die precies aansluit bij waar jullie nu staan. Met behulp van de audio's kunnen jullie rustig zelf aan de slag en verder spelen. Zo staat het proces nooit stil en leer je juist de tools in real life te gebruiken, zodat je daar na het traject voor de rest van je leven plezier van hebt. 


Speciaal op jullie behoeften afgestemd.

Ik werk vanuit het verlangen en niet vanuit de pijn. We gaan dus ook niet wroeten in trauma's als dat niet nodig is.
Lichaam en geest zullen de weg wijzen naar welke blokkade jou op dit moment in de weg staat om jouw doel te bereiken.
In de coaching staat belichamen centraal; niet alleen maar met het hoofd, analyseren en praten (hoewel intellectueel inzicht en begrip van wat er gaande is óók van belang is), maar juist gaan ervaren en dóen.

Tijdens de sessies en de Homeplay thuis wordt gebruik gemaakt van lichaamswerk, ademwerk, mindfulness, schaduwwerk, communicatieoefeningen, meditaties, visualisaties en nog veel meer. Alles om de diepte in te gaan en de daadwerkelijke duurzame verandering in jullie systeem te brengen.


Nog even op een rijtje:

✴ Diepgaand traject van circa 5 maanden.

1 Online kick-off sessie via zoom 

✴ Privé LiveDag: live persoonlijke coachingsessies waarin we samen verhelderen wat jullie verlangen nog in de weg staat en ik jullie de fundamenten leer van verbinding - zowel verbinding in woorden als lichamelijk (niet seksueel)
 Daarna 6 online coachingsessies voor verdere verdieping, transformatie en integratie
✴ De online coachingsessies van 90 minuten vinden eens in de 3 à 4 weken plaats, zodat er voldoende tijd is om tussen de sessies te oefenen en integreren.
✴ Na elke sessie een persoonlijk op jullie afgestemde Homeplay, zoals oefeningen via de video- of audio-opnames uit de Renske Julia Academy.

✴ Tussen de contactmomenten door hebben we een check-in, waardoor we tussentijds kunnen afstemmen en bijsturen.

✴ Een online leeromgeving op de Renske Julia Academy (twv €995,-):


Online Academy

Hier komt alle informatie en oefeningen (homeplay) voor jullie beschikbaar die jullie nodig hebben op het gebied van relaties, seks en liefde, in de vorm van video's, audio's en schriftelijke theorie:

8 video's met theorie en uitleg over het hoe en waarom van wat we doen, belicht vanuit de westerse en oosterse wetenschap; oa seksuologie, neurowetenschappen, tantra, toaïsme en evidence based vanuit mijn eigen ervaring en dat van de vele stellen die ik heb begeleid.

30+ Homeplay-oefeningen met merendeels begeleidende audio's.

Dit werkt ondersteunend en als katalysator van jullie transformatie, omdat het proces op deze manier ook in de tussenliggende weken tussen de coachsessies door kan verdiepen en integreren.


✨ BONUSSEN!!

✴ Jullie houden 2 jaar toegang tot de online leeromgeving op de Renske Julia Academy! Op deze manier kunnen jullie alles op jullie eigen tempo en timing nog eindeloos nalezen, -kijken en -doen en heb je een schat aan bekende en nieuwe homeplay en inspiratie waar je nog lang uit kunt putten en op terug kunt vallen.


✴ Gedurende deze 5 maanden sta ik via mail en what's app tot jullie beschikking: tussentijdse vragen, support, delen van struggles, alles is welkom zolang het jullie proces maar bevordert!


Eventuele andere verlangens van jullie kant zijn altijd bespreekbaar.
Stuur me een mailtje via onderstaande knop, of bel me om een SexyConnectieCall via zoom in te plannen!

"Door dit traject zijn er essentiële radartjes in een ander tandwiel geschoten.
Ik voel me veiliger in mezelf en in onze relatie en er is nu speelsheid en lichtheid. Dat voelt als een rijk geschenk! (~Jason)

Tijdens het Free & Connected Transformatietraject gaan we concreet zorgen voor:

💞 Vrijheid
Meer spelen en plezier in seks


💞 Genot & Overgave
tijdens seks met jouw lief


💞 Diepe verbinding
en liefdevolle intimiteit


💞 Weten HOE
je jarenlange patronen en blokkades doorbreekt

Daarnaast levert het Free & Connected Transformatietraject je op:

 • Commitment! Geen halfslachtige pogingen meer en goede bedoelingen die verwateren, maar focus die ervoor zorgt dat de diepgaande veranderingen blijvend zullen zijn
 • Praktische en mega effectieve tools om jouw seksuele energie te verhogen en die je levenslang kunt inzetten
 • Inzicht in hoe seksualiteit nou eigenlijk werkt in een relatie; wat er nou werkelijk aan de hand is, en waarom jullie niet stuk zijn
 • Het ervaren van de magie van seksualiteit! De magische dieptes en de extatische hoogtes
 • Een verandering van jouw neurologisch netwerk op diepgaand en blijvend niveau, door de combinatie van tantra en wetenschap

"Oude patronen, waar we telkens in verstrikt raakten, zijn ontrafeld. Wat een bevrijding… Een nieuwe ruimte ontstaat. Ruimte om het verlangen te leven.
Een magische reis was het. Het heeft eigenlijk onze relatie gered..." (~Kyra)

Goed om te weten:

🔥 Alle coachingsessies buiten de livedag zijn online, via Zoom. Het is een fantastische manier om diepgang te kunnen ervaren in jouw eigen veilige omgeving.

🔥 Bonus! Jullie krijgen 2 jaar toegang tot de Renske Julia Online Academy, waar allerlei video- en audiomateriaal voor jullie beschikbaar is.

🔥 Wees er op voorbereid dat je ook veranderingen zult gaan merken in andere gebieden van je leven. Want dat is wat het pad van de seksualiteit je gaat bieden. Oude shit en patronen loslaten; jouw kracht en liefde voelen en van daaruit een leven, relaties en business creëren zoals jíj dat wilt! 

Het Free & Connected Transformatietraject voor stellen is overigens NIET voor jou als jij:

 1. Een simpele quick fix wilt met nieuwe standjes, zonder het innerlijke werk te doen;
 2. Denkt dat je het liever zelf nog even probeert;
 3. Een partner hebt die het wel prima vind zo en geen verandering wil

Het is een deep dive, voor als je echt wilt transformeren en oude conditioneringen wilt aanpakken, zodat je jouw vrijheid, genot en kracht volledig kunt gaan ervaren!


Het Free & Connected Transformatietraject is WEL voor jou als jij:

 • Serieus voelt dat jullie dit verdorie willen laten werken samen;
  je staat te popelen om te transformeren (ondanks de spanning 😉);
 • Niet terugdeinst voor zelfreflectie en diepe persoonlijke processen; je wilt eindelijk die f*cking patronen doorbreken samen;
 • Bereid bent om in jullie toekomst te investeren;
  • Je weet wat het is om buiten je comfortzone te gaan; weerstand betekent groei!
  • Je wilt genieten en álles uit jezelf en je relatie halen
  • Op niveau leven!


Het is een intens en diep verbindend Transformatietraject waar jullie allebei voor willen gaan, zodat jullie commitment als katalysator kan dienen voor diepe connectie en extatische seks. 


Neem vooral contact op als je wilt onderzoeken of dit iets voor jullie zou kunnen zijn.

Deze SexyConnectieCall is GRATIS.

Investering in jullie genot 🔥

Eenmalige investering

In verband met de nieuwe opzet

(combinatie online met een livedag)

nu tijdelijk*

niet 4800 euro

maar 3800 euro! (exBTW)


* Tijdelijk, want ik draai de pilot voor maar 2 trajecten. Dus alleen voor de eerste 2 stellen die zich vanaf nu aanmelden!

Investering in 3 termijnen

Tijdelijk* niet 1600 euro

maar 1280 euro 

"Ik vond het echt ontzettend fijn. Je bent een geweldige therapeut. Zelfs online kun jij een veilige setting creëren. Je hebt een onwijze schat aan tools waar je moeiteloos en creatief gebruik van maakt. De sessies waren inhoudelijk altijd raak en voelden ook altijd compleet." 
(~Kyra)

95% van de stellen die ik heb geholpen:


 • ervaren geen lading meer op seks en kijken er naar uit om samen intiem te zijn;
 • voelen zich meer verbonden dan ooit met elkaar;
 • kunnen hun wensen met elkaar bespreken en uitvoeren;
 • kunnen genieten van elkaars lijf; 
 • zien seks nu als een speelse en spannende ontdekkingstocht.

Ze spreken van een ‘relatie 2.0’ en ‘seks voor gevorderden’.

Ervaringen van anderen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat een bevrijding...

Een magische reis was het."

"Ik had geen zin in seks, voelde vooral weerstand. Ik had individueel al veel werk gedaan op seksualiteit en vrouwelijkheid, maar toch bleef ik hier samen met mijn man op blokkeren.


Nu is er zoveel waarachtigheid in onze relatie gekomen. Openheid dat zoveel ruimte brengt om te onderzoeken, te ontdekken, vrijheid heeft gebracht. Er is veel helderheid voor mij gekomen wat vrijheid nou eigenlijk is. Een zoektocht die een leven heeft geduurd.

Oude patronen, waar we telkens in verstrikt raakten zijn ontrafeld. Wat een bevrijding… Een nieuwe ruimte ontstaat. Ruimte ontstaat. Ruimte om het verlangen te leven.


Een magische reis was het. 

Het heeft eigenlijk onze relatie gered.


Kato
Vanuit eigen kracht verbonden

"Voordat ik de coaching deed, voelde ik me klein en onzeker.

Nu voel ik mij zeker en fijn. Ik ben vanuit vrijheid en vanuit mijn eigen kracht met haar verbonden." 


Rick
Nu voel ik hoe waardevol en heel onze relatie is...

"Voor de coaching had ik het gevoel dat er iets mis met me was. We stonden zelfs op het punt om het uit te maken, omdat ik het niet meer kon voelen. We konden moeilijk over gevoel en seks praten.

Nu voel ik hoe waardevol en heel onze relatie is. We hebben veel betere communicatie, er is veel minder druk om het goed te moeten doen, we ervaren een fijne ontspannen sfeer, meer begrip voor elkaar, en we zijn dichter naar elkaar toe gegroeid. Ik voel me veel minder onzeker en ervaar veel meer rust.

En we zijn zo blij dat we nog steeds bij elkaar zijn!"

Marlinde

Ik dacht dat ik alleen voor de seks kwam...

...en ik loop na 6 maanden naar buiten als een ander persoon met een geheel nieuwe relatie 2.0. 

Superblij dat we dit hebben gedaan, jouw coaching kwam op precies het goeie moment. Iedere sessie gaf verdieping en inzicht. Vele turning points en eye-openers voor mij, waarbij wij langzamerhand de oude triggers helder kregen en elkaar daarin konden zien en ze konden overstijgen. 

Ik voel meer zelfvertrouwen, lucht en ruimte. De sessies hebben mij niet alleen inzicht gebracht op het gebied van onze seksualiteit en hoe die met name veiliger te maken en meer bespreekbaar. Maar ook de verschillende tools die wij aangereikt kregen, hebben mij nieuwe wegen in het beleven van gezamenlijke seksualiteit opgeleverd."

Jack

🔥 Voel je nog steeds een grote F*CK YES

voor jouw verlangen?

Claim dan jullie GENOT en meld je aan voor een Sexy Connectie Call!

Over mij

Ik ben nu ruim 20 jaar samen met mijn lief, Cees. De afgelopen 15 jaar heb ik mij (samen met hem, maar ook alleen) op allerlei mogelijke manieren verdiept in seksualiteit en hoe dit werkt in relaties. Want God, wat is dat soms ingewikkeld! Klik hier om verder te lezen.