Seks- en Relatie Coaching

In 6 maanden samen in verbinding genieten

Herkenbaar?

"We zijn echt fantastisch samen, maar als we intiem worden dan blokkeer ik. Ik ga op slot en weet niet hoe ik het om moet draaien. We worden er allebei heel verdrietig van, maar op deze manier zijn we gewoon vrienden en dat willen we niet."


"Het voelt alsof een deel van mij niet geleefd wordt. Alle moedige pogingen ten spijt; het blijft een gevoelig en lastig onderwerp waar we allebei in vast zitten."


"Ons seksleven was vroeger voor ons allebei wel prima. Maar het wordt van kwaad tot erger. Het wordt steeds lastiger om te beginnen... en gaan het nu liever uit de weg. Ik wil het wel omkeren, maar weet niet hoe!"


"Ik weet wel waar ik naar toe zou willen met onze intieme relatie. Dat is veel meer in intieme verbinding zijn, in en buiten het bed. Maar hoe we daar gaan komen, in stapjes, geen idee..."


Je vond dat jullie het zelf wel moesten kunnen oplossen, maar inmiddels hebben jullie van alles geprobeerd en nu voel je je radeloos en lijkt passie- en liefdevolle seks verder weg dan ooit.

Jij wilt:

 • Een diepe en emotionele seksuele verbinding ervaren met je partner
 • Je bevrijden van routine en vervelende patronen tijdens de seks
 • Jouw seksualiteit ontdekken en durven uitleven
 • Je vrij voelen en voluit in overgave kunnen genieten van seks 

Maar jij:


 1. Twijfelt of het gevoel en de zin misschien wel weg is; bang dat 'dit' het misschien wel gewoon is; 
 2. Word verdrietig bij de gedachte dat het aan jullie combinatie samen ligt;
 3. Mist de verbinding, echt contact en zorgeloos genieten samen;
 4. Schiet in je hoofd, middenin een vrijpartij... en eigenlijk al daarvoor. Je voelt je op slot en geblokkeerd.
  Soms laat je lichaam het afweten. Seks voelt als moeten, als gedoe en falen.
 5. Vond dat jullie het zelf wel moesten kunnen oplossen, maar inmiddels hebben jullie van alles geprobeerd en lijkt passie- en liefdevolle seks verder weg dan ooit. 


Free & Connected Transformatietraject

Dit is een volledig persoonlijk afgestemd 1 op 2 coaching traject voor stellen.
De basis van dit traject zijn de live online coaching sessies, aangevuld met inspirerende video's en audio-opnamen, met oefeningen en theorie.


Speciaal op jullie behoeften afgestemd.

Ik werk vanuit het verlangen, en niet vanuit de pijn. We gaan dus ook niet wroeten in trauma's als dat niet nodig is.
Lichaam en geest zullen de weg wijzen naar welke blokkade jou op dit moment in de weg staat om jouw doel te bereiken.
In de coaching staat belichamen centraal; niet alleen maar met het hoofd, analyseren en praten (hoewel intellectueel inzicht en begrip van wat er gaande is óók van belang is), maar juist gaan ervaren en dóen.

Tijdens de sessies en de Homeplay thuis wordt gebruik gemaakt van lichaamswerk, ademwerk, mindfulness, schaduwwerk, communicatie oefeningen, meditaties, visualisaties en nog veel meer. Alles om de diepte in te gaan en de daadwerkelijke duurzame verandering in jullie systeem te brengen.✴ Diepgaand traject van circa 6 maanden.
10 online coachingsessies.
✴ Om de week een online coachingsessie van 90 minuten.
✴ Na elke sessie een persoonlijk op jullie afgestemde Homeplay, zoals bijvoorbeeld   

    oefeningen via video- of audio-opnames, of schriftelijke opdrachten.

✴ De andere week hebben we een check-in, bijvoorbeeld dmv een check-in formulier, of 

    contact via whats app, mail, of telefonisch, waardoor we tussentijds kunnen bijsturen.

✴ Gedurende deze 6 maanden sta ik tot jullie beschikking: tussentijdse vragen, support,                delen van struggles, alles is welkom zolang het jullie proces maar bevordert!

BONUS!!

Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving van de Renske Julia Academy (twv €495,-).

Hier komt allerlei informatie en oefeningen op het gebied van relaties, seks en liefde voor jullie beschikbaar, in de vorm van video's, audio's en schriftelijke theorie. Op deze manier kunnen jullie alles op jullie eigen tijd nog eens nalezen, -kijken en -doen.

Ook krijg je hiermee toegang tot de online training 'Free & Connected in the bedroom' met 9 uitgebreide modules voor meer verbinding en seksuele vrijheid in je relatie.


Eventuele andere verlangens van jullie kant zijn altijd bespreekbaar.
Stuur me een mailtje via onderstaande knop, of bel me voor een DeepDiveSessie!


PS Voel je dat je jouw pad eerst zelf wilt lopen? Heel herkenbaar! Ook voor een 1:1 Transformatietraject (met of zonder welke vorm van relatie dan ook) kun je contact met me opnemen.

"Door dit traject zijn er essentiële radartjes in een ander tandwiel geschoten.
Ik voel me veiliger in mezelf en in onze relatie en er is nu speelsheid en lichtheid. Dat voelt als een rijk geschenk! (~Jason)

Tijdens het Free & Connected Transformatietraject gaan we concreet zorgen voor:

💞 Vrijheid
Meer spelen en plezier in seks


💞 Genot & Overgave
tijdens seks met jouw lief


💞 Diepe verbinding
en liefdevolle intimiteit


💞 Weten HOE
je jarenlange patronen en blokkades doorbreekt

Daarnaast levert het Free & Connected Transformatietraject je op:

 • Commitment! Geen halfslachtige pogingen meer en goede bedoelingen die verwateren, maar focus die ervoor zorgt dat de diepgaande veranderingen blijvend zullen zijn
 • Praktische en mega effectieve tools om jouw seksuele energie te verhogen en die je levenslang kunt inzetten
 • Inzicht in hoe seksualiteit nou eigenlijk werkt in een relatie; wat er nou werkelijk aan de hand is, en waarom jullie niet stuk zijn
 • Het ervaren van de magie van seksualiteit! De magische dieptes en de extatische hoogtes
 • Een verandering van jouw neurologisch netwerk op diepgaand en blijvend niveau, door de combinatie van tantra en wetenschap

Oude patronen, waar we telkens in verstrikt raakte, zijn ontrafeld. Wat een bevrijding… Een nieuwe ruimte ontstaat. Ruimte ontstaat. Ruimte om het verlangen te leven. Een magische reis was het. Het heeft eigenlijk onze relatie gered...(~Kyra)

Goed om te weten:

🔥 In principe zijn alle sessie online, via Zoom (of FaceTime). Het is een fantastische manier om diepgang te kunnen ervaren in jouw eigen veilige omgeving

🔥 Bonus! Jullie krijgen toegang tot de Renske Julia Online Academy, waar allerlei video- en audiomateriaal voor jullie beschikbaar is

🔥 Wees er op voorbereid dat je ook veranderingen zult gaan merken in andere gebieden van je leven. Want dat is wat het pad van de seksualiteit je gaat bieden. Oude shit en patronen loslaten; jouw kracht en liefde voelen en van daaruit een leven en relaties creëren die jíj wilt! 

Het Free & Connected Transformatietraject (voor stellen) is overigens NIET voor jou als jij:

 1. Een simpele quick fix wilt met nieuwe standjes, zonder het innerlijke werk te doen;
 2. Denkt dat je het liever zelf nog even probeert;
 3. Een partner hebt die het wel prima vind zo en geen verandering wil (dan is 1:1 wel geschikt)

Het is een deep dive, voor als je echt wilt transformeren en oude conditioneringen wilt aanpakken, zodat je jouw vrijheid, genot en kracht volledig kunt gaan ervaren!


Het Free & Connected Transformatietraject is WEL voor jou als jij:

 • Serieus voelt dat jullie dit verdorie willen laten werken samen;
  je staat te popelen om te transformeren (ondanks de spanning 😉);
 • Niet terugdeinst voor zelfreflectie en diepe persoonlijke processen;
 • Bereid bent om in jullie toekomst te investeren;


Het is een intens en diep verbindend Transformatietraject waar jullie allebei voor willen gaan, zodat jullie commitment als katalysator kan dienen voor diepe connectie en extatische seks. 


Neem vooral contact op als je wilt onderzoeken of dit iets voor jullie zou kunnen zijn. De eerste DeepDiveSessie is GRATIS! 

Over mij

Ik ben nu ruim 20 jaar samen met mijn lief, Cees. De afgelopen 15 jaar heb ik mij (samen met hem, maar ook alleen) op allerlei mogelijke manieren verdiept in seksualiteit en hoe dit werkt in relaties. Want God, wat is dat soms ingewikkeld!


Ik vond het echt ontzettend fijn. Je bent een geweldige therapeut. Zelfs online kun jij een veilige setting creëren. Je hebt een onwijze schat aan tools waar je moeiteloos en creatief gebruik van maakt. De sessie waren inhoudelijk altijd raak en voelde ook altijd compleet. 
(~Kyra)

Ervaringen van anderen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Natuurlijk had ik twijfels

Er is zoveel waarachtigheid in onze relatie gekomen. Openheid dat zoveel ruimte brengt om te onderzoeken, te ontdekken, dat vrijheid heeft gebracht. Er is veel helderheid voor mij gekomen wat vrijheid nou eigenlijk is. Een zoektocht die een leven heeft geduurd. Voor de coaching durfde ik me niet te verbinden. Nu vertrouw ik mezelf en vertrouw ik mijn partner waardoor ik me durf te verbinden. Eigenlijk was ik op zoek naar verbinding in plaats van vrijheid. 

Oude patronen, waar we telkens in verstrikt raakte, zijn ontrafeld. Wat een bevrijding… Een nieuwe ruimte ontstaat. Ruimte ontstaat. Ruimte om het verlangen te leven. Een magische reis was het.

Eigenlijk heeft het onze relatie gered...

Kyra

Ervaringen van anderen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Natuurlijk had ik twijfels
Natuurlijk had ik twijfels om iemand toe te laten en hulp te accepteren in iets dat zo privé voelt. Renske’s betrokkenheid en vertrouwen dat ze gaf, zorgden ervoor dat ik JA heb gezegd tegen de training.En nu beveel ik dit zelf in mijn omgeving aan, want het opent deuren! Onze communicatie is verbeterd en ik durf meer lef te tonen. Voor de training was ik te veel met de ander bezig en was ik bang om iets niet goed te doen. Nu ben ik nieuwsgierig en durf ik ‘fouten’ te maken.  Het is een hele mooie en diverse training, die mijn vriendin en mij prachtige momenten heeft bezorgd. Ik vond het prettig dat je ook zelf kon aangeven welke aandachtspunten er zijn. Renske is dedicated en veilig. De laatste coaching was een kers op de taart. Zal ik nooit vergeten. Renske, ik wil je ontzettend bedanken voor hetgeen je voor ons hebt betekend. Geen moment spijt van de cursus! Je bent een topperrrrrr'
Jeroen
Het voelt nu vrijer en luchtiger.
Free & connected. Precies dat!
Met mezelf en dus ook in de bedroom. Van alleen al de nieuwsbrief raakte ik geïnspireerd tot praten over seks met mijn partner waar ik "het" al 23 jaar mee doe😄. Voelde me weer net een puber!
Tijdens de gesprekken met Renske kwam er bewustwording op het stuk waar ik mee aan de slag wilde. Heel fijn want het voelt nu vrijer en luchtiger.
Bedankt voor de veiligheid, vrolijkheid en verbondenheid tijdens de sessies! ❤️
Renske
De training is zeker een aanrader
Ik ben heel blij dat we de training hebben gedaan! Het heeft ons andere inzichten gegeven en door alle opdrachten zijn wij dichter tot elkaar gekomen. Wat het verschil heeft gemaakt is het opzoeken van grenzen en tijd vrij maken voor elkaar. Mijn vriend is veel vrijer dan ik, maar nu moest ik uit die vertrouwde bubbel.Ik ben opener geworden over seks. Ik zeg nu waar ik juist wel of juist geen behoefte aan heb en maak de gedachten en gevoelens die ik heb over seks en intimiteit bespreekbaar. Ook kan ik het beter loslaten hoe vaak seks zou ‘moeten’. Dit geeft mij meer zelfverzekerdheid waardoor ik ook meer kan genieten van seks. Ik vond het spannend om dit avontuur aan te gaan. Ik vond het altijd een ongemakkelijk onderwerp om over te praten, laat staan om dan ook echt opdrachten te gaan doen. Maar toen ik Renske sprak werden er zoveel herkenbare punten besproken. Het voelde heel goed.De training is zeker een aanrader. Goede opgezet, duidelijke indeling en ik vond het heel prettig om met Renske te werken. Haar vragen zette ons verder aan het denken. Het voelde of ik alles kon bespreken en ze dacht mee met de dingen waar wij tegen aan liepen. Ze was heel erg begaan met ons proces. Het is voor iedereen goed om hier bewuster mee bezig te zijn! Dank je Renske!
Masha

Er is ZO veel gebeurd

"Zo dankbaar voor jouw begeleiding, liefde en hulp Renske. Dat is voor ons echt nodig geweest om iets te doorbreken! Er is ZO veel gebeurd."  

Maya & Misha

INVESTERING in jullie genot:

Eenmalige investering*


€3300,- 


(* Hier komt geen BTW meer bij)


Investering in 3 termijnen*


€ 1111,-
🔥Voel je nog steeds een grote F*CK YES

voor jouw verlangen?Claim dan jullie GENOT en meld je aan voor een DeepDiveSessie!