Ervaringen van anderen

✨❤️✨

Wat een bevrijding...

Een magische reis was het

"Ik had geen zin in seks, voelde vooral weerstand. Ik had individueel al veel werk gedaan op seksualiteit en vrouwelijkheid, maar toch bleef ik hier samen met mijn man op blokkeren.

Nu is er zoveel waarachtigheid in onze relatie gekomen. Openheid dat zoveel ruimte brengt om te onderzoeken, te ontdekken, vrijheid heeft gebracht. Er is veel helderheid voor mij gekomen wat vrijheid nou eigenlijk is. Een zoektocht die een leven heeft geduurd.

Oude patronen, waar we telkens in verstrikt raakten zijn ontrafeld. Wat een bevrijding… Een nieuwe ruimte ontstaat. Ruimte ontstaat. Ruimte om het verlangen te leven.


Een magische reis was het.

(~Kato)

Vanuit eigen kracht verbonden

"Voordat ik de coaching deed, voelde ik me klein en onzeker.

Nu voel ik mij zeker en fijn. Ik ben vanuit vrijheid en vanuit mijn eigen kracht met haar verbonden." 

(~Rick)

Intimiteit is nu een feestje!

"Voor mij was het een soort wanhoopspoging.

Ik ben met de man waar ik ontzettend van hou, ik heb een heel leuk leven, alles is fijn en goed. Het enige wat maar niet lukte was om ons seksleven op de rit te krijgen en dat was een groot verdriet en gemis. We hadden al zoveel geprobeerd en dat hielp soms even, maar het ging nooit met plezier en gemak en verbondenheid. Ik had het gevoel dat het een onoplosbaar probleem was.

Ik ben Renske heel erg dankbaar voor wat het traject voor ons heeft gedaan. Het feit dat we nu fijn vrijen en zo verbonden zijn heeft niet alleen z'n uitwerking op ons en in de slaapkamer, maar ik merk op heel veel vlakken dat ik me veel meer verbonden voel en veel meer geniet. Dat heeft z'n uitwerking op alles, levensvreugde... Dus dankjewel, Renske!

Ik ben eigenlijk nog steeds af en toe heel verbaasd wat het ons gebracht heeft. Ben ik dit? Is het gewoon echt gelukt?

Wat een plezier, wat een levenslust, wat een lucht het in huis brengt, in ons hele gezin! Ik heb er geen woorden voor...

Intimiteit is nu een feestje. We hebben 20 jaar vrijen in te halen!"

(~Crista)

Essentiële radartjes in een ander tandwiel

"Door dit traject zijn er essentiële radartjes in een ander tandwiel geschoten.
Ik voel me veiliger in mezelf en in onze relatie en er is nu speelsheid en lichtheid. Dat voelt als een rijk geschenk! (~Jason)

Onwijze schat aan tools 

"Ik vond het echt ontzettend fijn. Je bent een geweldige therapeut. Zelfs online kun jij een veilige setting creëren. Je hebt een onwijze schat aan tools waar je moeiteloos en creatief gebruik van maakt. De sessie waren inhoudelijk altijd raak en voelde ook altijd compleet. "
(~Daan)

Nu voel ik hoe waardevol en heel onze relatie is...

"Voor de coaching had ik het gevoel dat er iets mis met me was. We stonden zelfs op het punt om het uit te maken, omdat ik het niet meer kon voelen. We konden moeilijk over gevoel en seks praten.

Nu voel ik hoe waardevol en heel onze relatie is. We hebben veel betere communicatie, er is veel minder druk om het goed te moeten doen, we ervaren een fijne ontspannen sfeer, meer begrip voor elkaar, en we zijn dichter naar elkaar toe gegroeid. Ik voel me veel minder onzeker en ervaar veel meer rust.

En we zijn zo blij dat we nog steeds bij elkaar zijn!" (~Marlinde)

Geheel nieuwe relatie 2.0,

met nieuwe wegen in het beleven van seksualiteit

Ik dacht dat ik alleen voor betere seks kwam... en ik loop na 6 maanden naar buiten als een ander persoon met een geheel nieuwe relatie 2.0. 

Superblij dat we dit hebben gedaan, jouw coaching kwam op precies het goeie moment. Iedere sessie gaf verdieping en inzicht. Vele turning points en eye-openers voor mij, waarbij wij langzamerhand de oude triggers helder kregen en elkaar daarin konden zien en ze konden overstijgen.

Ik voel meer zelfvertrouwen, lucht en ruimte. De sessies hebben mij niet alleen inzicht gebracht op het gebied van onze seksualiteit en hoe die met name veiliger te maken en meer bespreekbaar. Maar ook de verschillende tools die wij aangereikt kregen, hebben mij nieuwe wegen in het beleven van onze gezamenlijke seksualiteit opgeleverd. 

(~Jason)

Zoveel schellen van mijn ogen gevallen...

"Dit traject heeft mij zoveel schellen van mijn ogen doen laten vallen......zowel in kennis als in mijn innerlijke tocht naar meer volledig voelen. Voordat we het traject deden, lag er nog veel onder sluiers.

Ik ben mijn eigen reacties beter gaan begrijpen en ook gaan leren uitspreken. En wat je daarvoor nodig hebt is MOED.....moed om je oude patronen en overtuigingen liefdevol te omarmen. Dat was voor mij een HELE GROTE eyeopener.

Er is nu zoveel ruimte om speelse ervaringen op te doen. Een grote take-away is de verbinding met mijn lief, doordat ik door dit traject meer opensta voor zijn pijnstukken. En dat het zo'n verdieping in ons samenzijn geeft. Dat we meer openheid leerden inzetten..... dat ervaar ik als zo'n rijkdom.


Jij kwam op precies het juiste moment in mijn/ons leven en ik heb je als een enorm invoelend/afgestemd mens ervaren. Met voor mij de juiste feeling als het gaat om blootleggen, begeleiden, liefdevol doorzetten. Met een mooie balans van kennis en gewoon mens zijn......en vooral uitgaan van wat er te vieren valt. Dat lichtpuntje steeds weer laten zien. Daar ben je een kei in en weet je lichtheid te brengen en om te draaien in dat wat moeilijk lijkt...te ervaren als meer licht in jezelf creëren. 

Dag lieve Renske." (~Berdien)

Wakker uit een diepe slaap

"Bij Renske heb ik tijdens het Transformatietraject gewerkt met het thema levenslust en mijn verlangen om mijzelf meer te laten zien, zonder bang te hoeven zijn voor afwijzing.
Vóór het traject moest ik altijd hard werken van mezelf, hollen en mezelf bewijzen en kon ik niet voluit genieten.

Ik leerde in mijn kracht te gaan staan en op welke manieren ik zelf vaak juist het tegenovergestelde doe. Van sommige patronen wist ik eigenlijk al jaren dat ik ze had, maar nu kon ik die ook echt voelen en eindelijk doorbreken. Ik was er klaar mee.


Renske had een helder beeld van mijn proces en wist mij daardoor goed uit te dagen, waardoor ik een blijvende verandering ervaar. Ik voel nu beter wat ik wil, ervaar mijn kracht. Het lukt me nu beter om voor mezelf te kiezen, mijn grenzen aan te geven. Ik kan meer loslaten en genieten.


Het voelt alsof een deel van mij weer wakker is geworden uit een diepe slaap, zoals mijn spontaniteit en speelsheid. Ik ben Renske heel dankbaar voor deze reis.

Liefs!!!"  (~Jenny)

Hele bijzondere en bevrijdende ervaring! 

De sessies, welke ik met Renske heb gehad, waren zeer bevrijdende en verrijkend.


Ik had moeite om bij mijn verdriet en blokkades te komen die in mijn lichaam vastzaten. Door de sessies met Renske en het geven van een beschermende omgeving, lukte het mij om daarbij te komen. Zo bijzonder dat er emoties in je lichaam zitten, waar je geen weet van hebt. En nog bijzonderder dat deze opgelost kunnen worden met liefde en aandacht. 


Ik zou Renske zeker aan iedereen aanraden. Door de vragen, oefeningen en opdrachten kwam ik dichter bij mijn lichaam, kennis en gevoel. Ook al duurde het soms even voordat ik naar mijn lichaam kon luisteren, was Renske heel geduldig en kon dan via een andere ingang het toch bewerkstelligen. Zo kwam ik dan bij inzichten die een bevrijdende werking hadden.


Ik heb geleerd om op een andere manier naar mijzelf te luisteren en hiermee om te gaan. Het interessante is dat ik een bepaald beeld voor ogen had wat ik wilde bereiken, maar dat ik eerst op hele andere emoties terecht kwam, voordat ik aan mijn doel kon werken.  

Super blij en dankbaar! 

(~Kim) 

Het voelt nu vrijer en luchtiger

Free & connected. Precies dat! Met mezelf en dus ook in de bedroom. Van alleen al de nieuwsbrief raakte ik geïnspireerd tot praten over seks met mijn partner waar ik "het" al 23 jaar mee doe😄. Voelde me weer net een puber!
Tijdens de gesprekken met Renske kwam er bewustwording op het stuk waar ik mee aan de slag wilde. Heel fijn want het voelt nu vrijer en luchtiger.
Bedankt voor de veiligheid, vrolijkheid en verbondenheid tijdens de sessies! ❤️
(~Renske)

Ze heeft mij spiegels voor gehouden

"Renske liep ik tegen het lijf in de meest zware tijd van m’n leven. Ze heeft het geduld gehad echt naar mijn verhaal te luisteren en naar dat van mijn vriendin. En ik weet 100 procent zeker dat haar aandacht gemeend is. Ik heb zoveel geluk gehad haar te ontmoeten. Ze heeft mij spiegels voor gehouden... mij anders na laten denken... kennis gedeeld over geven en nemen. De wisselwerking was erg interessant. Ik ben echt positief veranderd door haar. Dank lieve Renske." (~Daan)

Super waardevol dat ik niet meer vast kom te zitten

Heel prettig om met je te werken! Ik heb je als heel professioneel ervaren, heel kundig en heel plezierig in de begeleiding, waardoor iedere sessie ook daadwerkelijk veel opleverde. Je toolkit is zeer uitgebreid, alle oefeningen en processen hebben me allemaal veel gebracht. 

Heel waardevol en hoopvol om te ervaren dat ik niet meer vast kom te zitten in angsten en overtuigingen.

Je vindt een hele goede balans in het proces begeleiden, sturen en ook ruimte geven. Heel fijn  dat ik me zo kon overgeven.

Absoluut een aanrader! Ik heb het als super waardevol ervaren en ik wil graag nog meer sessies met je afspreken.  Renske, nogmaals dank!  (~Femke)

Er is ZO veel gebeurd

"Zo dankbaar voor jouw begeleiding, liefde en hulp Renske. Dat is voor ons echt nodig geweest om iets te doorbreken! Er is ZO veel gebeurd."  (Maya & Misha)

It changed how I feel towards my partner

"Just a big thank you hug! The coaching offered a revelation of how I felt towards my own masculinity. It gave me an illuminating insight of its role in control and power in my life, and helped me see myself differently. It changed how I feel towards my partner."  (~Joy)

Ik kan de geleerde dingen nu ook echt concreet toepassen

Renske's open houding geeft direct zoveel vertrouwen om over sexualiteit te spreken. Ik raad de coaching zeker aan, en ik ga ook nog verder, omdat ik voel dat ze weet waar ze het over heeft en omdat ze sexualiteit aan alledaags gedrag en patronen weet te verbinden.  De krachtige thuisopdrachten geven ook zoveel waardevolle informatie. Ik voel nu hoe ik de geleerde dingen ook echt concreet kan toepassen in het dagelijks leven. (~Jeni)

Eindelijk

"In voorgaande workshops zag ik anderen openen, maar mij lukte dat niet. In jouw workshop voelde ik die veiligheid wel en kon ik heel diep gaan. Eindelijk. De sfeer die je neerzet, de boodschap die je hebt... jouw energie is heel fijn. Dank je!" (~Michelle)

Wauw, wat een amazing ervaring

"Wauw wat een amazing ervaring tijdens de workshop van Renske op Lorelei 💃🔥

Ik wist niet precies wat ik ervan moest verwachten, maar ik wist wel dat mijn rationele brein de weg naar de diepe wijsheid van mijn lichaam blokkeerde. Renske heeft een zachte en liefdevolle manier om je (weer) intens in contact te brengen met de diepe wijsheid van je lichaam. 💛🔥

Eén van de vragen na de workshop: wat neem je mee?

Dat ik me volledig veilig voelde, waardoor ik vol overgave intens kon wegzakken en (re)connected was met de diepe wijsheid van mijn lichaam.

Dank je wel Renske 💞🙏"

(~Jane) 

Full of wisdom and insights

„Renske‘s spaceholding was a real pleasure and balsam to my heart.

Without being fluffy I could feel her loving presence throughout. I was surprised by how deep I could go while feeling accompanied, seen and extremely well guided.

Although we encountered sadness and fear, that wanted to be felt, we also always reached places and moments of nourishing lightness and heart-warming laughter.

Such powerfull reflections. The sessions were full of wisdom and insights. You're amazing at guiding!" (~Isabelle)

Onze communicatie is verbeterd en ik durf meer lef te tonen

"Natuurlijk had ik twijfels om iemand toe te laten en hulp te accepteren in iets dat zo privé voelt. Renske’s betrokkenheid en vertrouwen dat ze gaf, zorgden ervoor dat ik JA heb gezegd tegen de training.

En nu beveel ik dit zelf in mijn omgeving aan, want het opent deuren! Onze communicatie is verbeterd en ik durf meer lef te tonen. Voor de training was ik te veel met de ander bezig en was ik bang om iets niet goed te doen. Nu ben ik nieuwsgierig en durf ik ‘fouten’ te maken.  

Het is een hele mooie en diverse training, die mijn vriendin en mij prachtige momenten heeft bezorgd. Ik vond het prettig dat je ook zelf kon aangeven welke aandachtspunten er zijn. 

Renske is dedicated en veilig. De laatste coaching was een kers op de taart. Zal ik nooit vergeten.


Renske, ik wil je ontzettend bedanken voor hetgeen je voor ons hebt betekend. Geen moment spijt van de cursus! Je bent een topperrrrrr'." (~Jeroen)

Renske weet allerlei ontzettend belangrijke ''relatie tools'' te delen

Ik vind het heerlijk om met Renske te werken. Ik wil Renske aanbevelen aan diegenen die graag meer bewuste verdieping wensen te ervaren in hun liefdesleven en/of relatie.
Wanneer ik met Renske samen ben of samen werk voel ik mij ontspannen en geaard. Ik voel mij gehoord en ik heb altijd het gevoel dat ze echt luistert naar mijn verhaal en oprecht geïnteresseerd is.
Renske weet allerlei ontzettend belangrijke en potentiële ''relatie tools'' te delen op een manier die begrijpelijk en simpel over komen. Mocht je dus ergens voelen dat het je spannend lijkt om over de onderwerpen liefde, seks en relatie te spreken of er mee te werken dan raad ik zeker aan om dit te doen met Renske. In mijn beleving creëert zij de veilige, zachte ruimte waarin alles kan en mag en niets hoeft.
Dank je wel lieve Rens, dat je er bent 🦋
(~Joeke)

The sessions were deep, alive and transformative

Renske is wonderful space holder, wise woman, who has a lot of wisdom. The sessions with Renske were deep, alive and transformative, with a lot of deep insights and “aha” moments. If you are looking for someone who has transformative power, I definitely recommend Renske and her wisdom. 

(~Odnoo)

Ik ben opener geworden over seks en kan meer genieten

Ik ben heel blij dat we de training hebben gedaan! Het heeft ons andere inzichten gegeven en door alle opdrachten zijn wij dichter tot elkaar gekomen. Wat het verschil heeft gemaakt is het opzoeken van grenzen en tijd vrij maken voor elkaar. Mijn vriend is veel vrijer dan ik, maar nu moest ik uit die vertrouwde bubbel.

Ik ben opener geworden over seks. Ik zeg nu waar ik juist wel of juist geen behoefte aan heb en maak de gedachten en gevoelens die ik heb over seks en intimiteit bespreekbaar.

Ook kan ik het beter loslaten hoe vaak seks zou ‘moeten’. Dit geeft mij meer zelfverzekerdheid waardoor ik ook meer kan genieten van seks. 

Ik vond het spannend om dit avontuur aan te gaan. Ik vond het altijd een ongemakkelijk onderwerp om over te praten, laat staan om dan ook echt opdrachten te gaan doen. Maar toen ik Renske sprak werden er zoveel herkenbare punten besproken. Het voelde heel goed.

De training is zeker een aanrader. Goede opgezet, duidelijke indeling en ik vond het heel prettig om met Renske te werken. Haar vragen zette ons verder aan het denken. Het voelde of ik alles kon bespreken en ze dacht mee met de dingen waar wij tegen aan liepen. Ze was heel erg begaan met ons proces. Het is voor iedereen goed om hier bewuster mee bezig te zijn!

Dank je Renske! (~Masha)