Ervaringen

De eerlijke meningen van onze klanten uit het verleden

Free & connected. Precies dat!

Met mezelf en dus ook in de bedroom. Van alleen al de nieuwsbrief raakte ik geïnspireerd tot praten over seks met mijn partner waar ik "het" al 23 jaar mee doe😄. Voelde me weer net een puber!
Tijdens de gesprekken met Renske kwam er bewustwording op het stuk waar ik mee aan de slag wilde. Heel fijn want het voelt nu vrijer en luchtiger.
Bedankt voor de veiligheid, vrolijkheid en verbondenheid tijdens de sessies! ❤️
(~Renske)

Ze heeft mij spiegels voor gehouden

"Renske liep ik tegen het lijf in de meest zware tijd van m’n leven. Ze heeft het geduld gehad echt naar mijn verhaal te luisteren en naar dat van mijn vriendin. En ik weet 100 procent zeker dat haar aandacht gemeend is. Ik heb zoveel geluk gehad haar te ontmoeten. Ze heeft mij spiegels voor gehouden... mij anders na laten denken... kennis gedeeld over geven en nemen. De wisselwerking was erg interessant. Ik ben echt positief veranderd door haar. Dank lieve Renske." (~Daan)


Onze communicatie is verbeterd

"Natuurlijk had ik twijfels om iemand toe te laten en hulp te accepteren in iets dat zo privé voelt. Renske’s betrokkenheid en vertrouwen dat ze gaf, zorgden ervoor dat ik JA heb gezegd tegen de training.

En nu beveel ik dit zelf in mijn omgeving aan, want het opent deuren! Onze communicatie is verbeterd en ik durf meer lef te tonen. Voor de training was ik te veel met de ander bezig en was ik bang om iets niet goed te doen. Nu ben ik nieuwsgierig en durf ik ‘fouten’ te maken.  

Het is een hele mooie en diverse training, die mijn vriendin en mij prachtige momenten heeft bezorgd. Ik vond het prettig dat je ook zelf kon aangeven welke aandachtspunten er zijn. 

Renske is dedicated en veilig. De laatste coaching was een kers op de taart. Zal ik nooit vergeten.


Renske, ik wil je ontzettend bedanken voor hetgeen je voor ons hebt betekend. Geen moment spijt van de cursus! Je bent een topperrrrrr'." (~Jeroen)


Renske weet allerlei ontzettend belangrijke en potentiële ''relatie tools''

Ik vind het heerlijk om met Renske te werken. Ik wil Renske aanbevelen aan diegenen die graag meer bewuste verdieping wensen te ervaren in hun liefdesleven en/of relatie.
Wanneer ik met Renske samen ben of samen werk voel ik mij ontspannen en geaard. Ik voel mij gehoord en ik heb altijd het gevoel dat ze echt luistert naar mijn verhaal en oprecht geïnteresseerd is.
Renske weet allerlei ontzettend belangrijke en potentiële ''relatie tools'' te delen op een manier die begrijpelijk en simpel over komen. Mocht je dus ergens voelen dat het je spannend lijkt om over de onderwerpen liefde, seks en relatie te spreken of er mee te werken dan raad ik zeker aan om dit te doen met Renske. In mijn beleving creëert zij de veilige, zachte ruimte waarin alles kan en mag en niets hoeft.
Dank je wel lieve Rens, dat je er bent 🦋
(~Joeke)

Ik ben opener geworden over seks

Ik ben heel blij dat we de training hebben gedaan! Het heeft ons andere inzichten gegeven en door alle opdrachten zijn wij dichter tot elkaar gekomen. Wat het verschil heeft gemaakt is het opzoeken van grenzen en tijd vrij maken voor elkaar. Mijn vriend is veel vrijer dan ik, maar nu moest ik uit die vertrouwde bubbel.

Ik ben opener geworden over seks. Ik zeg nu waar ik juist wel of juist geen behoefte aan heb en maak de gedachten en gevoelens die ik heb over seks en intimiteit bespreekbaar.

Ook kan ik het beter loslaten hoe vaak seks zou ‘moeten’. Dit geeft mij meer zelfverzekerdheid waardoor ik ook meer kan genieten van seks. 

Ik vond het spannend om dit avontuur aan te gaan. Ik vond het altijd een ongemakkelijk onderwerp om over te praten, laat staan om dan ook echt opdrachten te gaan doen. Maar toen ik Renske sprak werden er zoveel herkenbare punten besproken. Het voelde heel goed.

De training is zeker een aanrader. Goede opgezet, duidelijke indeling en ik vond het heel prettig om met Renske te werken. Haar vragen zette ons verder aan het denken. Het voelde of ik alles kon bespreken en ze dacht mee met de dingen waar wij tegen aan liepen. Ze was heel erg begaan met ons proces. Het is voor iedereen goed om hier bewuster mee bezig te zijn!

Dank je Renske! (~Masha)

arrow_drop_up arrow_drop_down