Seks- en Liefdes Coaching

In 20 weken samen in verbinding genieten

Herkenbaar?

"Ons seksleven is jarenlang voor ons beiden helemaal prima geweest, maar sinds een jaar of drie is de klad erin geraakt. En het wordt van kwaad tot erger. Ik wil het wel omkeren, maar weet niet hoe! En het wordt steeds lastiger om te beginnen..."


"Ik weet wel waar ik naar toe zou willen met onze intieme relatie. Dat is veel meer in intieme verbinding zijn, in en buiten het bed. Maar hoe we daar gaan komen, in stapjes, geen idee..."


Je vond dat jullie het zelf wel moesten kunnen oplossen, maar inmiddels hebben jullie van alles geprobeerd en nu voel je je radeloos en lijkt passie- en liefdevolle seks verder weg dan ooit.

Jij wilt:

 • Een diepe en emotionele seksuele verbinding ervaren met je partner
 • Je bevrijden van routine en vervelende patronen tijdens de seks
 • Jouw seksualiteit ontdekken en durven uitleven
 • Je vrij voelen en voluit in overgave kunnen genieten van seks 

Maar jij:


 1. Twijfelt of het gevoel en de zin misschien wel weg is; bang dat 'dit' het misschien wel gewoon is; 
 2. Wordt verdrietig bij de gedachte dat het aan jullie combinatie samen ligt;
 3. Mist de verbinding, echt contact en zorgeloos genieten samen;
 4. Schiet in je hoofd, middenin een vrijpartij... en eigenlijk al daarvoor. Je voelt je op slot en geblokkeerd.
  Soms laat je lichaam het afweten. Seks voelt als moeten, als gedoe en falen.
 5. Vond dat jullie het zelf wel moesten kunnen oplossen, maar inmiddels hebben jullie van alles geprobeerd en lijkt passie- en liefdevolle seks verder weg dan ooit. 


Free & Connected Transformatietraject

Dit is een volledig persoonlijk afgestemd 1 op 2 coaching traject.
De basis van dit traject zijn de live online coaching sessies, aangevuld met inspirerende video's en audio-opnamen, met oefeningen en theorie.


Speciaal op jullie behoefte afgestemd.

Ik werk vanuit het verlangen, en niet vanuit de pijn. We gaan dus ook niet wroeten in trauma's als dat niet nodig is.
Lichaam en geest zullen de weg wijzen naar welke blokkade jou op dit moment in de weg staat om jouw doel te bereiken.
In de coaching staat belichamen centraal; niet alleen maar met het hoofd, analyseren en praten (hoewel intellectueel inzicht en begrip van wat er gaande is óók van belang is), maar juist gaan ervaren en dóen. Tijdens de sessies en de Homeplay thuis wordt gebruik gemaakt van lichaamswerk, ademwerk, mindfulness, schaduwwerk, communicatie oefeningen, meditaties, visualisaties en nog veel meer. Alles om de diepte in te gaan en de daadwerkelijke duurzame verandering in jullie systeem te brengen.


✴ Dit traject duurt 5 maanden.
✴ 10 coachingsessies
✴ Om de week een coachingsessie van een uur.
✴ De andere week hebben we contact via whats app of mail en geef ik jullie Homeplay;                schriftelijke opdrachten, of oefeningen via video- of audio-opnames.
✴ De 1e (Kick-off) sessie duurt anderhalf uur.

BONUS!!

Toegang tot de Renske Julia Online Academy, waar Homeplay, video's, audio en schriftelijke theorie voor jullie beschikbaar komt.

Eventuele andere verlangens van jullie kant zijn altijd bespreekbaar.
Stuur me een mailtje via onderstaande knop, of bel me voor een DeepDiveSessie!

Tijdens het Free & Connected Transformatietraject gaan we concreet zorgen voor:

💞 Vrijheid
Meer spelen en plezier in seks


💞 Genot & Overgave
tijdens seks met jouw lief


💞 Diepe verbinding
en liefdevolle intimiteit


💞 Weten HOE
je jarenlange patronen en blokkades doorbreekt

Daarnaast levert het Free & Connected Transformatietraject je op:

 • Commitment! Geen halfslachtige pogingen meer en goede bedoelingen die verwateren, maar focus die ervoor zorgt dat de diepgaande veranderingen blijvend zullen zijn
 • Praktische en mega effectieve tools om jouw seksuele energie te verhogen
 • Inzicht in hoe seksualiteit nou eigenlijk werkt in een relatie; wat je wat er nou werkelijk aan de hand is, en waarom jullie niet stuk zijn
 • Het ervaren van de magie van seksualiteit! De magische dieptes en de extatische hoogtes
 • Een verandering van jouw neurologisch netwerk op diepgaand en blijvend niveau, door de combinatie van tantra en wetenschap

Dan nog goed om te weten:

🔥 Bonus! Jullie krijgen toegang tot de Renske Julia Online Academy, waar alle video- en audiomateriaal voor jullie beschikbaar is.
🔥 In principe zijn alle sessie online, via Zoom, of FaceTime. Het is een fantastische manier om diepgang te kunnen ervaren in jouw eigen veilige omgeving
🔥 Jullie hebben allebei minimaal 1 keer een sessie los van elkaar, afhankelijk van wat er wanneer speelt.
🔥 Wees er op voorbereid dat je ook veranderingen zult gaan merken in andere gebieden van je leven. Want dat is wat het pad van de seksualiteit je gaat bieden. Oude shit en patronen loslaten; jouw kracht en liefde voelen en van daaruit een leven en relaties creëren die jíj dat wilt! 

Het Free & Connected Transformatietraject is overigens NIET voor jou als jij:

 1. Een simpele quick fix wilt met nieuwe standjes, zonder het innerlijke werk te doen;
 2. Denkt dat je het liever zelf nog even probeert;
 3. Een partner hebt die het wel prima vind zo en geen verandering wil.

Het is een deep dive, voor als je echt wilt transformeren en oude conditioneringen wilt aanpakken, zodat je jouw vrijheid, genot en kracht volledig kunt gaan ervaren!


Het Free & Connected Transformatietraject is WEL voor jou als jij:

 • Serieus voelt dat jullie dit verdorie willen laten werken samen;
  staat te popelen om te transformeren (ondanks de spanning 😉);
 • Niet terugdeinst voor zelfreflectie en diepe persoonlijke processen;
 • Bereid bent om in jullie toekomst te investeren;


Het is een intens en diep verbindend Transformatietraject waar jullie allebei voor willen gaan, zodat jullie commitment als katalysator kan dienen voor diepe connectie en extatische seks. 


Neem vooral contact op als je wilt onderzoeken of dit iets voor jullie zou kunnen zijn. De eerste DeepDiveSessie is GRATIS! 


Je bent ook van harte welkom op 1 van mijn Masterclasses.

Over mij

Ik ben nu ruim 20 jaar samen met mijn lief, Cees. De afgelopen 15 jaar heb ik mij (samen met hem, maar ook alleen) op allerlei mogelijke manieren verdiept in seksualiteit en hoe dit werkt in relaties. Want God, wat is dat soms ingewikkeld!


Ervaringen van anderen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Natuurlijk had ik twijfels
Natuurlijk had ik twijfels om iemand toe te laten en hulp te accepteren in iets dat zo privé voelt. Renske’s betrokkenheid en vertrouwen dat ze gaf, zorgden ervoor dat ik JA heb gezegd tegen de training.En nu beveel ik dit zelf in mijn omgeving aan, want het opent deuren! Onze communicatie is verbeterd en ik durf meer lef te tonen. Voor de training was ik te veel met de ander bezig en was ik bang om iets niet goed te doen. Nu ben ik nieuwsgierig en durf ik ‘fouten’ te maken.  Het is een hele mooie en diverse training, die mijn vriendin en mij prachtige momenten heeft bezorgd. Ik vond het prettig dat je ook zelf kon aangeven welke aandachtspunten er zijn. Renske is dedicated en veilig. De laatste coaching was een kers op de taart. Zal ik nooit vergeten. Renske, ik wil je ontzettend bedanken voor hetgeen je voor ons hebt betekend. Geen moment spijt van de cursus! Je bent een topperrrrrr'
Jeroen
Het voelt nu vrijer en luchtiger.
Free & connected. Precies dat!
Met mezelf en dus ook in de bedroom. Van alleen al de nieuwsbrief raakte ik geïnspireerd tot praten over seks met mijn partner waar ik "het" al 23 jaar mee doe😄. Voelde me weer net een puber!
Tijdens de gesprekken met Renske kwam er bewustwording op het stuk waar ik mee aan de slag wilde. Heel fijn want het voelt nu vrijer en luchtiger.
Bedankt voor de veiligheid, vrolijkheid en verbondenheid tijdens de sessies! ❤️
Renske
De training is zeker een aanrader
Ik ben heel blij dat we de training hebben gedaan! Het heeft ons andere inzichten gegeven en door alle opdrachten zijn wij dichter tot elkaar gekomen. Wat het verschil heeft gemaakt is het opzoeken van grenzen en tijd vrij maken voor elkaar. Mijn vriend is veel vrijer dan ik, maar nu moest ik uit die vertrouwde bubbel.Ik ben opener geworden over seks. Ik zeg nu waar ik juist wel of juist geen behoefte aan heb en maak de gedachten en gevoelens die ik heb over seks en intimiteit bespreekbaar. Ook kan ik het beter loslaten hoe vaak seks zou ‘moeten’. Dit geeft mij meer zelfverzekerdheid waardoor ik ook meer kan genieten van seks. Ik vond het spannend om dit avontuur aan te gaan. Ik vond het altijd een ongemakkelijk onderwerp om over te praten, laat staan om dan ook echt opdrachten te gaan doen. Maar toen ik Renske sprak werden er zoveel herkenbare punten besproken. Het voelde heel goed.De training is zeker een aanrader. Goede opgezet, duidelijke indeling en ik vond het heel prettig om met Renske te werken. Haar vragen zette ons verder aan het denken. Het voelde of ik alles kon bespreken en ze dacht mee met de dingen waar wij tegen aan liepen. Ze was heel erg begaan met ons proces. Het is voor iedereen goed om hier bewuster mee bezig te zijn! Dank je Renske!
Masha

INVESTERING in jullie genot:

Eenmalige investering*


€2500,- 


(inclusief btw)


Investering in 3 termijnen


€ 833,- 


(inclusief btw)

*tenzij je gebruik maakt van het aanbod uit de Masterclass. Wil je hier meer van weten: schrijf je in voor de Masterclass!

🔥Voel je nog steeds een grote F*CK YES

voor jouw verlangen?Claim dan jullie GENOT en meld je aan voor een DeepDiveSessie!

arrow_drop_up arrow_drop_down